Leieslakting av gris for videresalg
Leieslakting av gris, småfe og storfe er et tilbud for de av våre eksisterende aktive leverandører som ønsker å selge eget slakt. Vi tilbyr ikke leieslakt for hobby/nisje produsenter.
Fra 13.02.23 blir leieslaktordningen digitalisert med krav om at dyr som skal leieslaktes må meldes inn via slakteweb. Gris som skal leieslaktes må klubbes på skinka med 4 siffret leverandørnummer og bokstaven "R" som forteller at dyret skal i retur.
NB! Dyrebilsjåførene har ikke med tatoveringsutstyr. Slakt som ikke er meldt inn på slakteweb eller mangler merking vil gå inn i vår ordinære varestrøm.
Komplett toveringssett (for leverandører som ikke har svineproduksjon) eller "R"-bokstaven (for svineprodusenter) kan kjøpes hos oss. Ta kontakt med 63 97 70 10 eller innmelding@furuseth.no for å bestille dette.
- Komplett tattoveringssett med klubbe, 4 tall, "R", tatoveringspute og blekk kr 950 ,-
- Kun "R"-bokstav kr. 150,-
Prisene er inkl.frakt, eks. mva.
Vi slakter ikke leieslakt gris i perioden uke 36 t.o.m uke 44.
Våre leveringstillegg utbetales ikke på slakt som tas i retur eller leieslaktes, men inngår i grunnlaget for puljetillegg. Biprodukter inngår i slaktekalkylen og beholdes av oss.
Priser gjelder f.o.m 01.06.24 på leieslakting og skjæring: | |
---|---|
Gris (slaktevekt opptil 125 kg) | kr. 13,00 pr kg |
Purke (slaktevekt over 125 kg. blir flådd) | kr. 15,00 pr kg |
Grovdeling | kr. 11,00 pr kg |
Findeling | kr. 15,00 pr kg |
Innmat (Innmat er ikke fra egne dyr) | kr. 38,00 pr kg |
Frakt | kr. 7,00 pr kg |
NB! Griser over 125 kg klassifiseres som purke og blir flådd.
Slaktet kan henge inntil 6 dager før nedskjæring.
Kjøttet leveres i esker med innleggsekk og har 5 dagers holdbarhet etter nedskjæring.
Hvis årlig kvantum i retur overstiger 300 kg (slaktevekt) vil Landbruksdirektoratet kreve inn omsetningsavgift for dette.
Har du spørsmål kontakt oss på 63 97 70 10 eller innmelding@furuseth.no